de Trendkappers

Al bijna 40 jaar het beste adres in Heerenveen

Review Widget

Schrijf je review

Wij horen graag van je wat je van ons vind! Natuurlijk vinden we het geweldig wanneer je een positieve review schrijft maar heb je tips of verbeterpuntjes? Dan horen we die ook graag!

Je naam:
Sterren
Jouw reactie

Altijd tevreden en met een mooi kapsel weer naar huis

– Marjon Rombouts –

Ik ben hier afgelopen week geweest en ontzettend blij met het resultaat! Ben van lang blond haar naar een bob met highlights gegaan. Zeker een aanrader!

– Lientje-

Vanochtend wezen krulknippen, mijn haar zit weer helemaal super!

– Iris van der Brug –

v

Wat zeggen onze klanten:

★★★★★
super mooi afgewerkt Ben er blij mee
- Mats moes

★★★★★
Hele vriendelijke kapsters , kunnen heel mooi en goed knippen, ze houden zekers van een praatje , echt supper
- Christina nijholt

★★★★★
Goed geknipt doorManuela Prettige zaak en goed advies
- Anneke

★★★★★
Al jaren een geweldige kapper!
- Teijema

★★★★★
Super vriendelijke kapper/sters geven goed advies, werken proffecioneel in het kader van corona, ben super blij met mijn haar resultaat .
- Romy

★★★★☆
Heb niets te klagen over deze zaak, maar vijf sterren bij een review op Google, lijkt mij altijd wat vriendjespolitiek. Alhoewel dat natuurlijk niet zo hoeft te zijn. Bovendien, hoe tevreden ik ook over deze kapper ben, er is altijd wel een streven naar meer. Zeer snel een afspraak kunnen maken via het internet, heel deskundig gekapt met een kapper die goed overleg pleegde , goed kon luisteren en zelf advies gaf, zonder verkooppraatje van producten. Nu voor de tweede keer hier geweest en mijn haar zit echt goed. De zaak is netjes en schoon. De zithoek bij de ingang is wel wat aan de krappe kant. Prima zaak en zeker aanbevelenswaardig. Ik werd met persoonlijke aandacht geholpen en kapper en ik hebben goed overlegd over wat wel en niet en hij begreep wat ik wel en niet wilde laten doen.. Ging de zaak niet uit met een kapsel zoals zo veel andere Friezinnen. Dat was fijn. Dank jullie wel!
- Mrs X

★★★★★
Super tevreden! Dit was mijn eerste keer bij deze kapper maar ben vast van plan vaste klant te worden. Goed advies, leuk personeel en zeeeer gastvrij! Voor mij een dikke 10 met een griffel! (reactie via Google)
- Roelie

Lees ook recensies op Google & Facebook….

Openingstijden  kapper heerenveen

Dinsdag t/m Vrijdag : 08:00 - 17:30 uur
Zaterdag: 08:00 - 16:30 uur

Openingstijden  Pedicure

Dinsdag: 09:00 - 14:00 uur

Openingstijden  Beautysalon

Vrijdag: 08:30 - 17:30 uur
Zaterdag: 08:30 - 12:00 uur