[vc_row row_height_percent=”0″ override_padding=”yes” h_padding=”2″ top_padding=”4″ bottom_padding=”4″ overlay_alpha=”50″ gutter_size=”3″ column_width_percent=”100″ shift_y=”0″ z_index=”0″][vc_column width=”2/3″][vc_custom_heading]Even voorstellen![/vc_custom_heading][vc_column_text]

Mijn naam is Annigje van der Meulen, ik ben geboren in 1988. Naast pedicure en masseur ben ik getrouwd en trotse moeder van een dochter.
In 2011 ben ik aan de opleiding Klassieke massage begonnen bij de Dutch Bodywurk Academy. Daarna heb ik de opleidingen segmentale massagetherapie, shiatsu Ryoho en stoelshiatsu afgerond.
Hiernaast ben ik al geruime tijd pedicure en halverwege volgend jaar hoop ik het diploma voor medisch pedicure te behalen zodat ik ook mensen met o.a diabetes en reuma mag behandelen.

Ondertussen ben ik een ervaren pedicure.

Ik heb al een aantal jaar mijn eigen praktijk in Raerd, ook bij een kapsalon in het pand.

Als pedicure hoop ik u van uw klachten af te helpen, of u gewoon lekker te laten ontspannen door middel van een voetbehandeling.
Groetjes, Annigje

[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_single_image media=”1182″ media_width_percent=”100″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_single_image media=”1141″ media_width_percent=”100″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][vc_column column_width_percent=”100″ gutter_size=”3″ overlay_alpha=”50″ shift_x=”0″ shift_y=”0″ shift_y_down=”0″ z_index=”0″ medium_width=”0″ mobile_visibility=”yes” mobile_width=”0″ width=”1/3″][vc_wp_posts title=”Al het laatste nieuws…”][vc_separator sep_color=”accent” el_height=”1px”][vc_custom_heading]Wat andere klanten zeggen:[/vc_custom_heading][vc_widget_sidebar sidebar_id=”sidebar-1″][/vc_column][/vc_row]