[vc_row row_height_percent=”0″ override_padding=”yes” h_padding=”2″ top_padding=”4″ bottom_padding=”4″ overlay_alpha=”50″ gutter_size=”3″ column_width_percent=”100″ shift_y=”0″ z_index=”0″][vc_column width=”2/3″][vc_custom_heading]Kom jij ons team versterken?[/vc_custom_heading][vc_column_text]Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega!

Wij zoeken een allround kapper / kapster!
Ben jij minimaal 18 jaar en je opleiding tot allround kapper / kapster afgerond (ervaring is geen must) en vind je het leuk onze klanten van een prachtige, nieuwe look te voorzien?
Hou je ervan om met mensen om te gaan, ben je gezellig en communicatief en hou je van uitdaging? Dan is dit misschien een leuke baan voor jou.

Werkdagen en tijden kunnen we overleggen.

Lijkt dit je wat? Neem dan snel contact met ons op en vraag naar Tinus!

tel 0513 – 62 01 37
t.rinsma@hotmail.com

Begoniastraat 2
8441 EE Heerenveen[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/1″][vc_single_image media=”578″ media_width_percent=”100″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][vc_column column_width_percent=”100″ overlay_alpha=”50″ gutter_size=”3″ medium_width=”0″ mobile_visibility=”yes” mobile_width=”0″ shift_x=”0″ shift_y=”0″ shift_y_down=”0″ z_index=”0″ width=”1/3″][vc_wp_posts title=”Al het laatste nieuws…”][vc_separator sep_color=”accent” el_height=”1px”][vc_custom_heading]Wat andere klanten zeggen:[/vc_custom_heading][vc_widget_sidebar sidebar_id=”sidebar-1″][/vc_column][/vc_row]