[vc_row row_height_percent=”0″ override_padding=”yes” h_padding=”2″ top_padding=”4″ bottom_padding=”4″ overlay_alpha=”50″ gutter_size=”3″ column_width_percent=”100″ shift_y=”0″ z_index=”0″][vc_column width=”1/1″][vc_custom_heading]Voor het eerst naar de kapper[/vc_custom_heading][vc_column_text]Tijd voor een nieuwe actie voor onze allerkleinste knip klantjes!Tegen inlevering van een geboortekaartje van uw kleine wereldwonder, knippen wij uw kleintje de eerste keer gratis voor zijn/haar eerste levensjaar.

Dus niet meer nerveus thuis de eerste lokjes hoeven knippen maar professioneel door 1 van onze ervaren kapsters/kappers. Let op deze actie is uitsluitend bedoeld voor kindjes tot 1 jaar en alleen tegen inlevering van een geboortekaartje. Met als bijkomend voordeel dat uw kleintje gelijk aan de kapper kan wennen. En uiteraard gaan de eerste lokjes mee naar huis voor in het plakboek. Wij nemen ruim de tijd om hier een geslaagde ervaring van te maken.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]