[vc_row row_height_percent=”0″ override_padding=”yes” h_padding=”2″ top_padding=”4″ bottom_padding=”4″ overlay_alpha=”50″ gutter_size=”3″ column_width_percent=”100″ shift_y=”0″ z_index=”0″][vc_column width=”2/3″][vc_custom_heading]Nioxin ook bij ons verkrijgbaar![/vc_custom_heading][vc_column_text]Heeft u last van haaruitval of zichtbaar dunner wordend haar? Dan is nioxin het juiste product voor u.

Nioxin heeft een 3 delig systeem ontwikkeld om hoofdhuid en haar te reinigen, optimaliseren en behandelen, zodat een optimale gezonde hoofdhuidconditie wordt gecreeerd voor dikker, voller uitziend haar.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column column_width_percent=”100″ overlay_alpha=”50″ gutter_size=”3″ medium_width=”0″ mobile_visibility=”yes” mobile_width=”0″ shift_x=”0″ shift_y=”0″ shift_y_down=”0″ z_index=”0″ width=”1/3″][vc_wp_posts title=”Al het laatste nieuws…”][vc_separator sep_color=”accent” el_height=”1px”][vc_custom_heading]Wat andere klanten zeggen:[/vc_custom_heading][vc_widget_sidebar sidebar_id=”sidebar-1″][/vc_column][/vc_row]